Все профессии важны

21 февраля 2014

06.02.2014 року відбувся виховний захід «Усі професії важливі» у формі конкурсно-пізнавальної програми, який підготували учні 4 класу під керівництвом вихователя Нікітіної Ольги Станіславівни. Для участі були запрошені команди: «Зірочка» (4 клас), «Усмішка» (5 клас), «Дружба» (6-А клас), «Сонечко» (6-Б клас).

Мета: надати учням уявлення про різноманітність існуючих професій; розширити знання учнів про трудові дії та знаряддя праці, розкрити зв’язки між працею людей і ставленням до них; вчити аналізувати, узагальнювати; формувати повагу до праці людини; розвивати увагу, пам'ять, світогляд дітей, сприяти розвитку їх пізнавальної активності; виховувати бережливість до результатів праці дорослих, працелюбство, доброзичливе ставлення до інших.

Вихованці з інтересом і цікавістю приймали участь у конкурсних завданнях: «Вгадай професію за описом», «Поясни значення слова», «Вибери інструменти, якими користуються спеціалісти даної професії», «Хто що забув?». Учасники команд і гості відгадували загадки про професії, розгадали кросворд «Вгадай назву професії».

Переможцями конкурсної програми стали вихованці команди «Дружба» (6-А клас)

Источник: Докучаевская школа-интернат

На карте Докучаевска
workshop.png
Докучаевск, ул. Центральная
bank.png
Докучаевск, ул. Комсомольская, 42/23
edu.png
Докучаевск, ул. Петровского, 13
hospital.png
Докучаевск, ул. Комсомольская, 36
hospital.png
Докучаевск, ул. Лихолетова, 2
gasStation.png
Докучаевск, ул. Ватутина
hospital.png
Докучаевск, ул. Ленина, 98
hospital.png
Докучаевск, ул. Комсомольская, 36
edu.png
Докучаевск, ул. Театральная, 13
hospital.png
Докучаевск, ул. Мельникова, 1